en bild

Tandhygienist, Karlskrona

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

På grund av högt patienttryck, söker vi nu ytterligare en tandhygienist till vårt team. Vi är en tandläkarpraktik i centrala Karlskrona med patienter i alla åldrar. Vi utför all typ av allmäntandvård i öppna välkomnande lokaler. Vi arbetar i skift mot ett annat team i samma lokal, genom att arbeta förmiddag varannan dag och eftermiddag/kväll varannan dag.

Adress:
Västra Vittusgatan 1, Karlskrona

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med egna patienter och i teamtandvård med tandläkarassistans, delegerad tandvård, sterilarbete, och viss administration.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad tandhygienist.

Personliga egenskaper

Du är glad och positiv och gillar att arbeta flexibelt i teamtandvård. För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken på att vidareutveckla dig och gillar att ha nära sammarbete med de övriga i teamet. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster