en bild

Tandsköterska till hemtrevlig klinik i Solna

Information om arbetsplatsen

Tandsköterska, ca 32 timmar/vecka.

Vår vision är Friska tänder för hela familjen!

Bergshamratandläkarna är en hemtrevlig klinik inom Praktikertjänsten och har sina lokaler mitt i Bergshamra centrum, Solna. Det är lätt att ta sig till oss, både med T-Bana (Röda linjen, Bergshamra station), buss, bil eller cykel. Kliniken har även 2 st parkeringsplatser i anknytning till kliniken.

Nu söker vi en tandsköterska som kan börja jobba hos oss i augusti när vår nuvarande tandsköterska går vidare till andra arbetsuppgifter.

På kliniken är vi idag en tandläkare och en tandsköterska i 2 trivsamma och välskötta behandlingsrum och bekväm reception. Vi bedriver allmäntandvård och har såväl barn, ungdomar, vuxna och äldre som patienter. Vi jobbar digitalt och har FRENDA som journalsystem.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång, så tveka inte att skicka din ansökan tillsammans med CV.

Tjänsten är på ca 32 timmar/vecka. Vi är öppna för flexibelt arbetsschema. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och friskvårdsbidrag. Kollektivavtal med Unionen finns.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björnstigen 10, Solna

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir, förutom assistansarbetet, sterilarbete, receptionsarbete med kallelser av patienter, betalningar, beställningar av varor. Du kommer även ta röntgenbilder med digitala sensorer. Meriterande är om du kan arbeta självständigt med delegering.

Kvalifikationer

Du har tandsköterskeexamen, är serviceinriktad och van av att ta digital röntgen. Viss erfarenhet inom yrket är naturligtvis ett plus.

Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är om du kan engelska samt spanska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, positiv, pigg, glad, serviceinriktad och noggrann i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du ska trivas att jobba med människor.

Tillbaka till Lediga tjänster