en bild

PTP-psykolog Praktikertjänst Psykiatri Åkersberga

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter innefattande bedömning, neuropsykiatriska utredningar och behandling, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Du kommer att erbjudas en egen handledare. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med psykologexamen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster