en bild

Tandläkare till Höganäs

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är den lilla familjära kliniken. Lokalerna är stora, luftiga och ljusa och har en hemtrevlig atmosfär.
Vi består av en platt organisation där alla är med i driften för en trevlig och fungerande praktik. Vi har fyra behandlingsrum och är ett trevligt gäng med lätt till skratt. Kliniken består av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi hjälps åt och samarbetar mycket på kliniken för att kunna driva mottagningen framåt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bruksgatan 31, Höganäs

Arbetsuppgifter

sedvanliga tandläkaruppgifter som är mycket varierande.

Kvalifikationer

leg. tandläkare med svensk tandläkarlegitimation, flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som känner sig lugn, trygg och som vill vara med i teamet.

Vårt mål är att ge ett personligt och professionellt bemötande till våra kunder. Vi strävar efter att ge våra patienter tandvård i lugn och trygg miljö.

Tillbaka till Lediga tjänster