en bild

Tandhygienistvikarie sökes

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Profydent Tandvård är en väletablerad praktik med ett tandläkarteam och ett tandteknikerlab, båda med i Praktikertjänst. I teamet ingår förutom tandläkaren två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi bedriver allmäntandvård med viss tonvikt på implantat/protetik, men utför i övrigt det mesta av tandvård och tar emot barn och ungdomar.

Adress:
Ekebyhovsvägen 1, Ekerö

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar sedvanliga tandhygienistuppgifter så som undersökningar, profylax och depuration samt ett par timmars tandläkarassistans.

Kvalifikationer

Tandhygienistlegitimation krav. Önskvärt med viss erfarenhet av tandhygienistarbete och tandläkarassistans. Nyutexaminerade såväl som pensionerade tandhygienister som vill jobba är välkomna att söka.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad och positiv och eftersträvar noggrannhet i jobb och är lyhörd för patienternas behov.

Tillbaka till Lediga tjänster