en bild

Enhetschef till Täbys allmänpsykiatriska enhet.

Information om arbetsplatsen

Täby mottagningen består av ca 34 medarbetare med professioner som psykiater, ST läkare, psykologer, PTP-psykolog , kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, psykoterapeuter, skötare, receptionist och medicinska sekreterare.
Fokus för vårt arbete är evidensbaserad diagnostik och behandling för våra patienter som är 18 år och uppåt. Uppdraget och avtalet fokuserar mycket på vårdkvalitet och uppföljning. Vi arbetar utifrån en bred insatsrepertoar från enskilda besök, teambesök, till gruppbehandling och hembesök. Vi arbetar i enlighet med regionala vårdprogram och evidensbaserade metoder. Utöver medicinska insatser erbjuder vi både KBT, PDT och DBT.
Mottagningen har delade lokaler med Täby psykos samt Nordosts psykoterapienhet. Mottagningen är belägen i Roslags Näsby, med goda kommunikationer och flertalet restauranger i närområdet. Månadsparkering finns med SMs app.

Som bitr. verksamhetschef ser jag en verksamhet som månar om kvalitén i mötet med patienten och värnar om den gemensamma arbetsmiljö och det kollegiala samarbetet. Verksamheten själv beskriver en personalgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet där det råder mycket gott samarbete mellan professionerna. De beskriver ett gott samarbete med vårdgrannar och ingår i flertalet lokala samverkansgrupper.

Adress:
Kanalvägen 17, Täby

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du utifrån delegation för patientsäkerhet, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Du ingår i PTJ Psykiatris sektionsledningsgrupp där du har ett femtontal kollegor och kommer att ha en egen lokal ledningsgrupp på plats.

Kvalifikationer

Krav är att du har erfarenhet av ledande positioner inom verksamheter helst inom psykiatri men annan lämplig verksamhet är också av intresse. Du är utbildad inom något hälso- och sjukvårdande yrke såsom; läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator, skötare mm.

Personliga egenskaper

Vi söker en uppgiftsorienterad person som samtidigt inte tappar det relationella fokuset. Då mottagningen är en välfungerande mottagning med pågående förbättringsarbete ser vi gärna en förvaltande och ödmjuk sida hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster