en bild

Receptionist

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

BålstaDoktorn är en vårdcentral i ett ungt, växande samhälle med goda kommunikationer till Stockholm. Vi erbjuder en läkarmottagning med fyra ordinarie läkare, DSK mottagning, BVC, MVC, lab och fysioterapi.

Adress:
Sjövägen 12, Bålsta

Arbetsuppgifter

Du kommer bemanna vår reception och vara vårt ansiktet utåt. Du arbetar för att ge våra patienter ett gott bemötande och samverkar för att ge våra patienter god vård.

Kvalifikationer

Datorvana, noggrann, flexibel, brinna för service, god svenska

Personliga egenskaper

Brinnande intresse för god service, kvalitét i arbetet och göra det lilla extra. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster