en bild

Tandhygienist Uppsala

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandläkarpraktik som är centralt belägen i Uppsala med en tandläkare , en tandsköterska och en tandhygienist.Vi arbetar enligt Adderakonceptet.Vår vision är att erbjuda hög kvalitet och långsiktig trygghet för våra patienter. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och ständigt bli bättre. Lokalerna är renoverade och miljön är lugn och trivsam.

Adress:
Kungsängsgatan 5 B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanlig patientbehandling inom tandhygienistens kompetensområde. Assistans till tandläkare kan bli aktuellt enstaka arbetsdagar.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist och goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Erfarenhet av tandsköterskearbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett glatt humör, god samarbetsförmåga, är initiativrik, ansvarsfull och noggrann. Du ska vara engagerad i ditt arbete och ha ett gott patientbemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster