en bild

Tandhygienist, Uppsala

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tjänstgöringen sker på två kliniker nära varandra, City Tandvård hos tandläkare Bodil Hagnell och hos tandläkare Lena Gavelin.Våra kliniker ligger i centrala Uppsala med ca 200 meters avstånd. På bägge klinikerna bedrivs allmäntandvård för både barn och vuxna patienter. Klinikerna är moderna med digital röntgen såväl intraoralt som OPG. Vi använder Frenda journalsystem. Många av våra patienter har fått sin behandling på kliniken i många år och vi värdesätter kontinuitet och personligt bemötande!

Adress:
Svartbäcksgatan 5, 2 Tr, Uppsala

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som jobbat i några år och självständigt kan ta hand om revisionsundersökningar av barn och vuxna, kariesprofylax och parodbehandlingar. Då bägge klinikerna arbetat med implantatbehandlingar i många år är det bra om du har kunskap kring dessa patienter.

Kvalifikationer

Leg tandhygienist med erfarenhet av självständigt arbete. OPG körkort är ingen nackdel!

Personliga egenskaper

Då vi arbetar i små arbetsgrupper lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Många av våra patienter har gått på kliniken länge och vi ser gärna att du tycker om att samtala och interagera med patienterna. Det är viktigt att du är social, noggrann, självständig och ansvarstagande.

Tillbaka till Lediga tjänster