en bild

Tandhygienist, Uppsala

Information om arbetsplatsen

Tjänstgöringen sker på två kliniker nära varandra, City Tandvård hos tandläkare Bodil Hagnell och hos tandläkare Lena Gavelin.Våra kliniker ligger i centrala Uppsala med ca 200 meters avstånd. På bägge klinikerna bedrivs allmäntandvård för både barn och vuxna patienter. Klinikerna är moderna med digital röntgen såväl intraoralt som OPG. Vi använder Frenda journalsystem. Många av våra patienter har fått sin behandling på kliniken i många år och vi värdesätter kontinuitet och personligt bemötande!

Adress:
Svartbäcksgatan 5, 2 Tr, Uppsala

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som jobbat i några år och självständigt kan ta hand om revisionsundersökningar av barn och vuxna, kariesprofylax och parodbehandlingar. Då bägge klinikerna arbetat med implantatbehandlingar i många år är det bra om du har kunskap kring dessa patienter.

Kvalifikationer

Leg tandhygienist med erfarenhet av självständigt arbete. OPG körkort är ingen nackdel!

Personliga egenskaper

Då vi arbetar i små arbetsgrupper lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Många av våra patienter har gått på kliniken länge och vi ser gärna att du tycker om att samtala och interagera med patienterna. Det är viktigt att du är social, noggrann, självständig och ansvarstagande.

Tillbaka till Lediga tjänster