en bild

Specialist i allmänmedicin Östra Läkargruppen

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen har ca 10 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

Östra Läkargruppen har BVC-mottagning och specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten ansvarar även för tre kommunala äldreboenden.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med övrig personal på vårdcentralen ansvarar du för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Som specialistläkare på Östra Läkargruppen kommer du att arbeta med planerad mottagningsverksamhet, akuta patienter och delta i verksamhetens övriga uppdrag. Du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare så att vi gemensamt kan erbjuda en hög medicinsk kvalitet åt våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvård ses som meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är noggrann och trygg i din yrkesroll och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster