en bild

Spännande uppdrag -Kvalitetsansvarig på CityAkuten

Information om arbetsplatsen

CityAkuten är en privat vårdgivare som arbetar för ständig förbättring. Vår vision är Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Vi är mitt i en förändringsresa vilket även inkluderar förändring av vårt ledningssystem. Det gör att vi behöver fokusera än mera på att säkerställa att vi håller hög kvalitet i vårt systematiska miljö- och kvalitetsarbete. Vi söker därför en Kvalitetsansvarig som kommer att rapportera direkt till VD och ingå i företagets ledningsgrupp. Ett spännande uppdrag som möjliggör att vara med och bidra till verksamhetens utveckling.

Adress:
Apelbergsgatan 48, plan 5, Stockholm

Arbetsuppgifter

Mål med uppdraget som kvalitets- och miljöansvarig:
* Ha det övergripande ansvaret för det systematiska kvalitets- och miljöarbetet inom Cityakuten och säkerställa arbetet ur ett elhetsperspektiv.
* Stödja VD och verksamheten i kvalitets- och miljöfrågor.
* Säkerställa uppföljning av kvalitets- och miljöarbetet i den operativa vardagen samt att hitta förbättringsåtgärder gällande processer och arbetssätt.
* Ansvara för att externa och interna revisioner genomförs.
* Ansvara för att kundnöjdhetsundersökning genomförs, analyseras och rapporteras
* Stödja chefsläkaren vid sammanställning och rapportering av Patientsäkerhetsberättelsen.
* Ansvar för sammanställning och rapportering av Kvalitetsbokslut.
* Utreda och följa upp inkomna patientavvikelser och se till att de tas om hand och hanteras av rätt person.
* Medverka vid upphandlingar

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara sjukvårdsutbildad med komplettering av någon form av beteendemedicinsk utbildning. Du har flera års erfarenhet av systematiskt kvalitets- och miljöarbete på en övergripande nivå och Du har erfarenhet av att hantera revisioner och hålla utbildningar. Är Du internrevisor för ISO-standarderna är det dessutom meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, strukturerad, ansvarstagande och metodisk. Du är van att arbeta självständigt men då du behöver få med dig övriga organisationen för att lyckas i uppdraget är egenskaper som flexibilitet, initiativtagande och lösningsorienterad ett måste.
Du har även god kommunikationsförmåga, är lyhörd och affärsmässig och du ska dessutom kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha mycket god datakunskap.

Tillbaka till Lediga tjänster