en bild

Leg. Sjuksköterska till PTJ Psykiatri Rinkeby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby erbjuder specialistpsykiatrisk vård till boende i Spånga/Tensta samt Rinkeby/Kista. På mottagningen i Rinkeby ligger Psykosenheten, fördelad på tre behandlingsteam inriktade mot specialiserad utredning och behandling vid nydebuterad psykos och redan konstaterade schizofrenispektrumsyndrom. På mottagningen ligger även sektionen för intensiv allmänpsykiatri samt jour- och akutverksamhet med tillgänglighet kvällar och helger.

Denna sjukskötersketjänst är förlagd dagtid i ett av våra psykosteam. Här kommer du att få en spännande och varierande tjänst med trevliga kollegor! Som sjuksköterska fyller du en nyckelfunktion i samordning av patientens vård, omsorg och behandling. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig rehabilitering. Psykosteamen i Rinkeby arbetar utifrån modellen Flexibel Assertive Community Treatment (f-ACT) och som sjuksköterska kommer du få möjligheter att delta i utvecklingsarbetet kring detta arbetssätt.

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i psykiatrisk vård som medicindelning/administrering, psykiatrisk omvårdnad, psykoedukativa insatser, motivationsarbete. Du har även uppdraget som fast vårdkontakt för ett antal egna patienter där du svarar för samordning av vård- och behandlingsinsatser och samverkan med vårdgrannar. Övriga insatser kan beroende på förkunskaper och intresse röra sig om familj- och nätverksarbete, gruppinsatser och hälsoarbete.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen är ett krav
Erfarenhet av arbete inom psykosvård är en fördel
Gärna erfarenhet av arbete med psykoedukation eller hälsoinsatser i grupp.

Personliga egenskaper

Då teamets arbetssätt präglas av flexibilitet och kollegial hjälpsamhet värdesätter vi god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tillbaka till Lediga tjänster