en bild

HR specialist till Praktikertjänst N.Ä.R.A.

Information om arbetsplatsen

Som HR-specialist kommer du att ingå i ett HR team om 4 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att konsultativt stödja och vägleda verksamhetens chefer i både operativa och strategiska frågor inom personalområdet, såväl ute i verksamheten som via telefon. Du kommer att få möjlighet att samarbeta med flera enheter och röra dig mellan dessa.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett brett och varierat arbete inom HR med uppgifter såsom kompetensutveckling, arbetsrätt, löneöversyn samt friskvårds- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer därtill att fokusera på kompetensförsörjning och rekryteringsfrågor så att Praktikertjänst N.Ä.R.A. fortsätter att vara en arbetsgivare som attraherar, utvecklar och behåller medarbetare som växer med bolaget. Du kommer att arbeta i olika kanaler nära informations- och marknadsansvarig. I arbetet ingår också kartläggning, uppföljning och analys för att utveckla arbetssätt inom HR området med fokus på området för kompetensförsörjning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av kvalificerat personalarbete och har arbetat brett inom områdena kompetensförsörjning, arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö. Du har arbetat med kompetensförsörjning med gott resultat och du är van att arbeta såväl operativt som strategiskt. Vi söker dig som kan bidra till att utveckla arbetsprocesser och metoder. Vidare har du arbetat i olika stödsystem och det är meriterande om du har erfarenhet från HR+8 samt om du haft rollen som internrevisor tidigare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dig själv och eftersom du arbetar i nära kontakt med chefer krävs en hög grad av professionalism och integritet. Vidare är du duktig både på att bygga och att upprätthålla relationer. Du arbetar strukturerat och är intresserad av omvärldsbevakning och utveckling. Därtill önskar vi en god pedagogisk förmåga då rollen är konsultativ vilket inkluderar att presentera och kommunicera information inom organisationen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster