en bild

Receptionist/Tandsköterska Tandhälsan Eskilstuna

Information om arbetsplatsen

Tandhälsan är en trivsam och modern praktik inom Praktikertjänst bestående av sex behandlingsrum med tre tandläkare, två tandhygienister , fyra tandsköterskor och en receptionist. Kliniken är fullt digitaliserad med intraoral röntgen, OPG och journalsystemet Opus. Vi bedriver vuxen tandvård och barntandvård. Hos oss är hela familjen välkommen. Kliniken är nischad inom protetik och implantatkirurgi. Vi arbetar delegerat. Kliniken är belägen centralt med god busskommunikation.

Adress:
Careliigatan 9 A, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Sedvanligt receptionistarbete såsom svara i telefon, kalla patienter och övrigt förekommande administrativa uppgifter. Vid behov även assistera tandläkare och delta i sterilarbete.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska med erfarenhet av receptionsarbete och journalsystemet OPUS.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad. Då ett gott samarbete och bemötande är en viktig del på vår klinik kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Du är intresserad av att utveckla dig själv samtidigt som du vill bidra till Tandhälsans fortsatta utveckling. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer med kunder, närstående och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster