en bild

Receptionist/Tandsköterska Tandhälsan Eskilstuna

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandhälsan är en trivsam och modern praktik inom Praktikertjänst bestående av sex behandlingsrum med tre tandläkare, två tandhygienister , fyra tandsköterskor och en receptionist. Kliniken är fullt digitaliserad med intraoral röntgen, OPG och journalsystemet Opus. Vi bedriver vuxen tandvård och barntandvård. Hos oss är hela familjen välkommen. Kliniken är nischad inom protetik och implantatkirurgi. Vi arbetar delegerat. Kliniken är belägen centralt med god busskommunikation.

Adress:
Careliigatan 9 A, Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Sedvanligt receptionistarbete såsom svara i telefon, kalla patienter och övrigt förekommande administrativa uppgifter. Vid behov även assistera tandläkare och delta i sterilarbete.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska med erfarenhet av receptionsarbete och journalsystemet OPUS.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad. Då ett gott samarbete och bemötande är en viktig del på vår klinik kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Du är intresserad av att utveckla dig själv samtidigt som du vill bidra till Tandhälsans fortsatta utveckling. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer med kunder, närstående och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster