en bild

Enhetschef till Ortopedicenter

Information om arbetsplatsen

CityAkuten, ortopedicenter har avtal med SLL inom ramen för vårdval i öppenvårdsregi. Verksamheten inkluderar allmän ortopedi, handkirurgi och fot kirurgi med mottagningsverksamhet och operationer. Vi har även avtal med de flesta försäkringsbolag.

Adress:
Olof Palmes Gata 13 A, Stockholm

Arbetsuppgifter

I din roll som chef kommer du ha personalansvar för ca 5 erfarna och kompetenta medarbetare. Förutom personalansvaret innebär rollen att du även arbetar kliniskt på mottagningen efter behov. I rollen som chef kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten och följa upp gruppens dagliga arbete. Tjänsten innebär också ansvar för att driva enheten utifrån lagar, avtal, policys, riktlinjer och rutiner. Du kommer att rapportera direkt till Verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med dokumenterad chefserfarenhet och ha stort intresse av chefs- och ledarskapsfrågor. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du erfarenhet inom Ortopediverksamhet ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du trygg i dig själv och tydlig i din kommunikation. Du är strukturerad och har lätt för att sätta dig in i olika situationer som uppkommer – du är en problemlösare. Du tycker dessutom om att arbeta med förändringsarbete. Du är drivande samtidigt som du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Tillbaka till Lediga tjänster