en bild

Distriktsläkare till populär vårdcentral

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi.
Vi tror på friheten att utveckla vår verksamhet på det sätt vi själva vill, och du som medarbetare spelar en viktig roll i att bidra med dina idéer. Vi tror på en primärvård med en ljus framtid och vill gärna sprida denna optimism. Vi kan erbjuda en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.
Vår kontinuitet på läkarsidan är god, vilket vi sätter stort värde på.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Praktiskt patientarbete och delaktighet i utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer

Leg. specialistläkare i allmänmedicin

Personliga egenskaper

Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla denna tillsammans med oss.

Tillbaka till Lediga tjänster