en bild

Tandhygienist till tandläkarmottagning i Västerås

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

På vår mottagning arbetar två tandläkare, en tandhygienist, fyra tandsköterskor varav en arbetar som receptionist. För oss är det viktigt att personalen och kliniken hela tiden utvecklas. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, bra arbetstider, kurser och ett generöst friskvårdsbidrag. Hos oss ska alla trivas.

Adress:
Stora Gatan 33, Västerås

Arbetsuppgifter

Du ska ha erfarenhet av både vuxen-och barntandvård. Arbetet är självständigt och du ska kunna organisera och strukturera din egen tidbok, erfarenhet av datajournal och digital röntgen är en förutsättning. Det är även ett plus om du har arbetat delegerat.

Kvalifikationer

Tandhygienist med erfarenhet av barn och vuxentandvård, om du har arbetat med patienter som har större protetiska konstruktioner så är det ett plus. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att du passar in i vårt team.

Personliga egenskaper

Vilja att utvecklas tillsammans med dina medarbetare i teamet. Kunna ta egna initiativ och beslut.

Tillbaka till Lediga tjänster