en bild

Sjuksköterska dagtid till ortopedmottagning

Information om arbetsplatsen

Liljeholmens Ortopedi är en mottagning som funnits sedan 1966. Våra lokaler ligger i Liljeholmens centrum. Där bedriver vi dagkirurgi med inriktning hand och fotkirurgi.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

På vår mottagning har vi två operationssalar samt en egen enhet där vi tar hand om alla instrument för sterilisering. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ta hand om patienterna pre och postoperativt samt assistera på mindre kirurgiska ingrepp. Viss telefonrådgivning ingår.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Du kan tidigare ha jobbat på vårdcentral eller vårdavdelning.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Om man uppskattar utmaningar och tycker det är roligt att vara med och utveckla verksamheten och dess arbetssätt kan du vara rätt person för oss. Du ska ha ett positivt synsätt och vara flexibel. Du bör vara trygg i person och profession samt ha ett patientfokuserat arbetssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster