en bild

Sjuksköterska dagtid till ortopedmottagning

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Liljeholmens Ortopedi är en mottagning som funnits sedan 1966. Våra lokaler ligger i Liljeholmens centrum. Där bedriver vi dagkirurgi med inriktning hand och fotkirurgi.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

På vår mottagning har vi två operationssalar samt en egen enhet där vi tar hand om alla instrument för sterilisering. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ta hand om patienterna pre och postoperativt samt assistera på mindre kirurgiska ingrepp. Viss telefonrådgivning ingår.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Du kan tidigare ha jobbat på vårdcentral eller vårdavdelning.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Om man uppskattar utmaningar och tycker det är roligt att vara med och utveckla verksamheten och dess arbetssätt kan du vara rätt person för oss. Du ska ha ett positivt synsätt och vara flexibel. Du bör vara trygg i person och profession samt ha ett patientfokuserat arbetssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster