en bild

Leg psykolog/ Leg psykoterapeut/Kurator

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Primapraktiken i det expansiva Nohabområdet i Trollhättan. Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor. Vi sätter våra medarbetares deltagande i vårdcentralens ständiga utveckling som högsta prioritet, och driver vårdcentralen med vår vision som ledstjärna : "Genom passionerade och delaktiga medarbetare som varje dag skapar ett bättre Primapraktiken för våra patienter, ska vi vara det attraktivaste valet i Primärvården".


Vi har sedan starten 2009 fortsatt att växa och har nu över 13.500 listade patienter. En god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har även studenter och AT-läkare under fortbildning hos oss fortlöpande.

Adress:
Nohabgatan 18, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Bli del av vårt "Team Psykisk Hälsa" och var med och utveckla framtidens primärvård. Genom en snabb insats med minimal vänetid har Du möjlighet att med små medel skapa stor förändring hos många av våra patienter. Vi vill hjälpa våra patienter att angripa sina problem innan de vuxit sig för stora. Genom att många patienter får god hjälp med psykologisk rådgivning som bygger på KBT och FACT möjliggörs behandling med primärvårdsanpassad KBT utan långa väntetider för de som behöver det. Detta bidrar till att Du får en varierande och stimulerande arbetsmiljlö. Vi vill att Du tar en aktiv del av vidareutvecklingen av vår verksamhet tillsammans med övriga kollegor.

Kvalifikationer

Leg psykolog, leg psykoterapeut eller kurator

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vilja till förändring mot ett gemensamt mål i samarbete med dina kollegor är viktigt, liksom ett primärvårdsperspektiv för den terapeutiska verksamheten. Har du jobbat med FACT tidigare är det ett plus, men inget krav. Du bör vara förtrogen med att jobba med KBT.

Tillbaka till Lediga tjänster