en bild

Leg Sjuksköterska till ASIH

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu nya kollegor till vårat trevliga och glada ASIH team!
Är du den vi söker?
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, tar eget ansvar och kan samarbeta i vårt multiprofessionella team. I ASIH Haninge Östra team är det högt i tak och vi stöttar varandra i det dagliga arbetat. Tillsammans utför vi specialiserad sjukvård i det egna hemmet och vi har även en specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning.
Arbetet sker i personcentrerad vård och vi är måna om att vården vi utför är av bästa kvalitet. Vi är trippelcertifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.
Vill du veta mer om tjänsten så hör gärna av dig eller kom ut till oss på ett studiebesök.

Vi utgår från lokaler på Handens sjukhus dit du lätt tar dig med kollektivtrafiken.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och avancerade hemsjukvården. Dag/kvälls och helgtjänstgörning.
Tjänsten motsvarar 100 %, deltid för den som önskar.

Vi söker även dig som är intresserad av timanställning eller som vill ha ett omväxlande roligt och givande arbete i kombination med studier eller föräldraledighet.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen. Vi söker dig med stort intresse av palliativ vård och specialiserad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse för personcentrerad vård som metod att tillmötesgå patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster