en bild

Sjuksköterska Natt ASIH / Pallitiva avd

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu nya kollegor till vår palliativa verksamhet på natten.
Tillsammans utför vi specialiserad sjukvård i det egna hemmet och på vår specialiserade palliativa slutenvårdsavdelning.

Vår nattorganisation utgår från Handens Närsjukhus, där finns två ASIH team och den palliativa enheten. Nattorganisationen täcker även ASIH teamen i Tyresö och Nynäshamn som har lokala kontor i respektive kommun. Hit kommer du enkelt med tåg från Stockholm eller Nynäshamn, det går även bussar från Handen, Tyresö och Nacka.

Vårt focus ligger är på patienten och vi lägger stor vikt vid samarbetet i det multiprofessionella teamet. Vi vårdar patienter både på den palliativa enheten och i hemmet. Dokumentationen sker i Take Care och vi har de sex S:en som vårdfilosofi. Vid vård i livets slutskede använder vi LCP. Den dagliga planeringen av hembesök sker i MobilKlinik. Vi är trippelcertifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.
Vill du veta mer om tjänsten så hör gärna av dig!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och avancerade hemsjukvården.
Vård av svårt sjuka patienter i deras hem, genom hjälp med symtomkontroll. Stödja patienter och närstående att kunna kvarstanna i hemmet trots svår sjukdom samt vårda patienter till livets slut. På Palliativa avdelningen vårdas patienter i sen palliativ fas.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen. Vi söker dig med stort intresse av palliativ vård och specialiserad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av palliativ verksamhet liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse för personcentrerad vård som metod att tillmötesgå patient och närståendes önskemål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska även tycka om att arbeta med olika professioner och i nära samarbete med patienter och närstående. Du är flexibel och tycker om att arbeta självständigt under ansvar.

Tillbaka till Lediga tjänster