en bild

Rehab Kusten söker Fysioterapeut/Sjukgymnast

Information om arbetsplatsen

Rehab Kusten är en privat mottagning inom Vårdval Rehab i VGR. Vår verksamhet bedrivs tillsammans med Vårdcentralen Kusten i Ytterby, västra delen av Kungälvs kommun. Vårdcentralen har knappt 18000 listade invånare. På Rehab Kusten arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi arbetar i nybyggda lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt.

Mottagningen är belägen med 1-2 minuters gångväg från Ytterby station/busshållsplats. Tåg från/till Göteborg tar ca 17 min.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 9B, Ytterby

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser. Merparten av de som söker vård hos oss har besvär från rörelseapparaten.

Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen där vi har såväl behandlingsrum samt bra utrustad träningssal. Hembesök kan förekomma, vilket gör körkort till en fördel.
Vi bedriver flertalet gruppverksamheter och har ett nära teamarbete med flera andra professioner på närliggande vårdcentral.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga samt förmåga till att arbeta med ett stort patientflöde. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast inom öppenvård och som är trygg i din yrkesroll.

Personliga egenskaper

.

Tillbaka till Lediga tjänster