en bild

Sjuksköterska tillsvidaretjänst

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Avdelning 52 är en akutgeriatrisk avdelning med dygnet runt-intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo. Vanliga förekommande diagnoser är infektioner, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patientens mobilisering.

Vi har en koordinator-ssk som ansvarar för den sociala planeringen för våra geriatriska patienter och håller i möten med kommunen samt rapporterar till hemtjänst och primärvården inför utskrivning. Det gör att våra sjuksköterskor kan släppa den biten och helt koncentrera sig på omvårdnaden av patienten.

Vi är stolta över vår gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och ett gott samarbete i ett glatt gäng.

Vi dokumenterar i Take Care och använder oss av Stelpa (dokumentation i iPad som kopplas till Take Care).

Vi har 24 vårdplatser och en medelvårdtid på ca en vecka.
Vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdsbidrag samt personalgym som kan utnyttjas via friskvårdsbidraget.
Heltid = 37h/v.

Vi behöver nu stärka upp vårt sjukskötersketeam med ytterligare en sjuksköterska.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom omvårdnad, rond, patientindividuella vårdplaneringar i teamet, läkemedelsadministrering (där vi använder oss av slutenvårdsdos), medicintekniska uppgifter som PVK-hantering, KAD-sättning, läkemedelsinfusioner mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse för patientnära vård samt teamarbete. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster