en bild

Sjuksköterska, timanställd

Information om arbetsplatsen

Avdelning 52 är en akutgeriatrik avdelning med dygnet runt-intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo. Vanliga förekommande diagnoser är infektioner, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patientens mobilisering.

Vi har en koordinator-ssk som ansvarar för den sociala planeringen för våra geriatriska patienter. Koordinatorn håller i möten med kommunen samt rapporterar till hemtjänst och primärvården inför utskrivning. Detta göra att våra sjuksköterskor kan koncentrera sig på patienternas omvårdnad.

Vi är stolta över vår gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och ett gott samarbete i ett glatt gäng.
Vi dokumenterar i TakeCare och använder oss av Stelpa (dokumentation i iPad som kopplas till TakeCare).

Vi har 24 vårdplatser och en medelvårdtid på ca en vecka.

Vi behöver nu stärka upp vårt sjukskötersketeam med några timanställda sjuksköterskor för att täcka vid semester och sjukdom. Vi behöver dig dag-, kväll- eller nattpass, både vardagar och helger.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom omvårdnad, rond, patientindividuella vårdplaneringar i teamet, läkemedelsadministrering (där vi använder oss av slutenvårdsdos), medicintekniska uppgifter som PVK-hantering, KAD-sättning, läkemedelsinfusioner mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet som sjuksköterska och med ett intresse för patientnära vård. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har lätt att samarbeta och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster