en bild

Sjuksköterska ASIH

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

I ASIH vårdar vi patienter i deras hem. Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten och närstående är delaktiga i planeringen av vården. Arbetet är självständigt och varierande. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ.

Adress:
Nyängsvägen 3 A 1 tr, Tullinge

Arbetsuppgifter

Teambaserad vård. Patienter med kurativ eller palliativ behandling. Vanliga diagnoser är cancer, hjärtsvikt, kol, neurologiska sjukdomar och infektioner.

Kvalifikationer

Sjuksköterska med intresse för palliativ vård, symtomlindring och stöd för kurativa patienter samt vård av multisjuka.

B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du känner stort engagemang för patienter och närstående. Viktigt att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke.

Tillbaka till Lediga tjänster