en bild

Nattsjuksköterska ASIH

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

I ASIH vårdar patienter i deras hem, ett självständigt och varierande arbete där vården bedrivs med fokus på patient och närstående önskemål. Patienterna har sjukdomar som behandlas kurativt eller palliaitivt. Vanliga diagnoser är cancer, hjärtsvikt, kol, neurologiska sjukdomar och infektioner.

Vi söker sjuksköterska till ASIH Praktikertjänst Huddinge /Botkyrka/Södertälje. Det finns möjlighet att utgå från lokal i Tullinge eller Södertälje.

Adress:
Nyängsvägen 3 A 1 tr, Tullinge

Arbetsuppgifter

Vård av ASIH-patienter i deras hem, nattetid.

Kvalifikationer

Sjuksköterska med intresse för palliativ vård och vård av multisjuka. Vana att arbeta självständigt.

B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt att samarbeta i ett multiprofessionellt team och som Känner stort engagemang för patienter och närstående.

Tillbaka till Lediga tjänster