en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Vi är en Adderaklinik med hög servicegrad. Här arbetar en tandläkare och två tandsköterskor samt två tandhygienister. Vårt team arbetar kontinuerligt med vidareutbildningar och uppföljning av vårt arbete, allt för att ge våra patienter den bästa omvårdnaden. Mottagningen har 4 behandlingsrum, är ljust och modernt utrustad. Mottagningen ligger centralt i Oxelösund med gott om gratis p-platser intill.

Adress:
Torggatan 13, Oxelösund

Arbetsuppgifter

I din roll som tandsköterska assisterar du mig i det dagliga arbetet. Du arbetar redan idag delegerat med anestesi, profylax, provisorier, röntgentagning m.m. I tjänsten ingår även självständigt administrativt arbete som exempelvis innebär att boka in och kalla patienter, ta betalt och att beställa förbrukningsvaror.

Kvalifikationer

Du är examinerad tandsköterska med några års erfarenhet. Att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav och vi vill också att du har god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi behöver en empatisk, öppen och utåtriktad kollega som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Det är viktigt att du är ansvarstagande, har ett gott patientomhändertagande och är bra på att ta egna initiativ. Du är ordningsam och vill bidra till klinikens utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster