en bild

Tandsköterska till populär klinik i Alingsås.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandklinik Polhem ligger mitt i centrala Alingsås.
Kliniken består av fyra behandlingsrum. Vi är två tandläkare, två hygienister och två tandsköterskor som jobbar i trevliga och uppdaterade lokaler. Vi jobbar sex timmar kliniskt varje dag och har administration förlagd utanför klinisk tid.
Vi utför all typ av vård inklusive protetiska bettrehabiliteringar, operationer, Clear-Correct och digital scanning.

På kliniken jobbar vi aktivt tillsammans i ett förändringsarbete som bidrar till vidareutveckling av arbetsflöde och kompetens.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Östra Ringgatan 9 M, Alingsås

Arbetsuppgifter

Du får assistera och jobba delegerat. Detta innebär en hel del självständigt arbete. Du tar även ansvar för arbetet i receptionen.
Vi vill att du är en lagspelare som jobbar tillsammans med övriga på kliniken mot uppsatta mål.
Vi erbjuder vidareutbildning så du kan känna dig lugn och trygg i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Du är examinerad tandsköterska.
Du talar flytande svenska och har datorvana.
Vi söker en medarbetare som uppskattar utmaningar och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är målmedveten och nyfiken. Du tycker det är roligt att lära dig nya saker. Du tar ansvar och gillar att jobba med människor.

Tillbaka till Lediga tjänster