en bild

Leg läkare för vikariat

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är vårdcentralen i Surahammar med 8.500 listade patienter, 5 fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och övriga professioner som finns på en VC. Vi samarbetar med ortens bästa sjukgymnaster.
Som vikarie hos oss har du möjlighet att få handledning och jobba med fantastiska medarbetare. Ta chansen att vikariera på den bästa vårdcentralen i Mälardalen.

Adress:
Österängsvägen 3, Surahammar

Arbetsuppgifter

Läkarmottagning med allt som det innebär. Fika och lunch är lika viktigt som att skriva remisser eller ta emot patienter. Vi strävar hela tiden efter att det ska vara roligt att gå till jobbet och att kvalitet, tillgänglighet och bemötande kännetecknar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Leg läkare

Personliga egenskaper

Du ska behärska svenska i tal och skrift. God samarbetsförmåga, service och kvalitet är ett krav. Att du delar våra värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart.

Tillbaka till Lediga tjänster