en bild

Tandhygienist till kurorten Varberg!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi ligger centralt i Varberg, i Gallerian, en kort promenad från Centralstationen.
Lokalerna är ljusa och fräscha. Här arbetar två team med vardera två behandlingsrum.
Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Då vår tandhygienist skall sluta söker vi nu en ersättare.
Vi arbetar med digital avtryckstagning med Trios scanner.
Medlem och aktiv i SACD och AACD.
Certifierad för Invisalign (osynlig tandställning)
Samarbetar med käkkirurg för implantatoperationer, men utför även en hel del kirurgi själva.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Västra Vallgatan 2, Varberg

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist i vårt team har du de sedvanliga tandshygienistuppgifter såsom parodbeh, revisonsus,profylax, men kommer även att arbeta med sterilarbete, administration/inköp och receptionsarbete. Du kommer även att ibland assa tandläkaren, samt ta emot akutpatienter. Vi strävar efter att alla i teamet ska ha stor delaktighet och kunskap i det dagliga arbetet på mottagningen.
Vi är en liten klinik och du måste således kunna hålla flera bollar i luften samtidigt.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.
Du skall kunna uttrycka dig flytande på svenska i både tal och skrift.
Du ska tycka att det är roligt att arbeta både självständigt med patienter och i team.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad samt glad, positiv och noggrann.
Att du har erfarenhet av att arbeta som tandhygienist är förstås önskvärt. Men att du är driven och läraktig med positiv inställning ses som en stor merit. Vi lär dig det du inte redan kan.

Tillbaka till Lediga tjänster