en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är ett team under uppstart på en väletablerad klinik som söker dig som vill vara med och bygga upp ett arbetslag. Kliniken består av tre tandläkare, tandhygienist och ytterligare en tandsköterska. Sammanhållningen är central i verksamheten, därav fokuseras en stor del av utvecklingsarbetet i nuläget på medarbetarnas samspel och delaktighet. Vi erbjuder ett brett utbud av tandvård till våra patienter, vilket bidrar till en stimulerande arbetsplats med stora möjligheter till utveckling. På kliniken arbetar vi övervägande med vuxentandvård, men barntandvård förekommer också.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Botulfsgatan 2, Lund

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga tandsköterskeuppgifter inklusive assistans, steril och receptionsarbete. Rollen innebär dels sedvanlig assistans och kan även inkludera andra varierade arbetsuppgifter som t ex delegerat arbete med patienter, administration och assistans vid kirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en tandsköterskeexamen och 2 års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av röntgenbildtagning (panoramaröntgen och intraoral röntgen), anestesi, avtryckstagning, framdukning inför operation och assistans, rutiner vid protetiska behandlingar och receptionsarbete.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter delaktighet och engagemang i utvecklingen av både oss som arbetslag och även i det kliniska arbetet med patienter. Du får patienterna att känna sig bekväma och trygga under besöket, samtidigt som du sköter arbetet professionellt och noggrant. Att du är nyfiken och öppen för kompetensutveckling och anpassar dig lätt till nya situationer ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som är glad och älskar att vara tandsköterska.

Tillbaka till Lediga tjänster