en bild

Lidingö psykosmottagning söker överläkare deltid

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Lidingö psykosmottagning ansvarar för psykosvården för personer över 18 år boende huvudsakligen i Lidingö Stad. Vi har även patienter med bl.a. autismspektrumtillstånd med lägre funktionsnivå som är knutna till oss. Vi är en öppenvårdsmottagning centralt belägen på Lidingö, i Torsvik, en busshållplats från Ropsten och i närheten av Lidingö centrum.

Vi är en trevlig liten mottagning med 4 sjuksköterskor, en administratör, en kurator samt några timanställda som söker en ny överläkare. Vi har ca 150 patienter knutna till vår mottagning och behovet av läkare är ca en till två dagar i veckan. Detta gör att du har möjlighet att kombinera tjänsten med annat utanför, t.ex. forskning.
Vi är ett positivt gäng som arbetar flexibelt och kreativt. Arbetet består både av mottagningsarbete men vi gör även en hel del hembesök. Mottagningen är välfungerande men vi strävar konstant till förbättringsarbete. Bland annat fokuserar vi för tillfället en hel del på vikten av fysisk aktivitet och förbättrad livsstil för våra patienter. Den fysiska vårdmiljön samt vår arbetsmiljö står även i fokus.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Herserudsvägen 5 B, Lidingö

Arbetsuppgifter

Som överläkare är du medicinskt ansvarig för samtliga av mottagningens patienter. De flesta läkarbesök både på mottagningen och hembesöken görs tillsammans med sjuksköterska. Detta för att erbjuda patienterna bästa vård med kontinuitet. Eftersom övriga i teamet oftast känner patienterna väl kommer vi samarbeta kring planering och behandling på ett flexibelt sätt. Vi har även samarbete med bl.a. den allmänpsykiatriska mottagningen (som ligger bredvid oss), med socialpsykiatrin på Lidingö, beroendemottagningen och slutenvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykosvård men är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Du är lugn och trygg i din arbetsroll samt samarbetsvillig och flexibel. Du är strukturerarad i ditt sätt att arbeta men kan tänka ”utanför boxen” vid behov.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster