en bild

Leg. Tandhygienist sökes till klinik i Falkenberg

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsteam Björkeborn.
Vi är en väletablerad centralt belägen tandvårdsklinik i Falkenberg med 4 behandlingsrum. Vi delar kliniken med 1 tandvårdsteam enligt solo group-konceptet. På kliniken blir du kollega med 5 andra medarbetare som har jobbat ihop sedan en lång tid tillbaka. Vi är ett sammansvetsat gäng som månar om varandra och deltar på kurser ihop. Vi bedriver familjetandvård och barntandvård men erbjuder även implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Hög kvalitet, personligt bemötande och långsiktighet är våran ambition. Vi söker en kollega som delar vårt driv och intresse av att utveckla oss själva och verksamheten.

www.tandlakarebjorkeborn.se

Adress:
Holgersgatan 23, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara sedvanliga tandhygienistuppgifter. Du förväntas arbeta med både vuxna och barn.

Kvalifikationer

Leg. Tandhygienist. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du skall behärska svenska väl i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet med referens av tandvård av både vuxna och barn, men stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Det är önskvärt att du är trygg i din roll som tandhygienist, är förtroendeingivande och servicefokuserad. Bra kommunikation med patienter och trevligt bemötande är nödvändigt. God samarbetsförmåga med övriga kollegor är ett krav då delegering av arbetsuppgifter är en viktig del av arbetet på kliniken. Du bör dessutom kunna kombinera god kvalitet med god ekonomi.

Tillbaka till Lediga tjänster