en bild

Leg. Tandhygienist sökes till klinik i Falkenberg

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsteam Björkeborn.
Vi är en väletablerad centralt belägen tandvårdsklinik i Falkenberg med 4 behandlingsrum. Vi delar kliniken med 1 tandvårdsteam enligt solo group-konceptet. På kliniken blir du kollega med 5 andra medarbetare som har jobbat ihop sedan en lång tid tillbaka. Vi är ett sammansvetsat gäng som månar om varandra och deltar på kurser ihop. Vi bedriver familjetandvård och barntandvård men erbjuder även implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Hög kvalitet, personligt bemötande och långsiktighet är våran ambition. Vi söker en kollega som delar vårt driv och intresse av att utveckla oss själva och verksamheten.

www.tandlakarebjorkeborn.se

Adress:
Holgersgatan 23, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara sedvanliga tandhygienistuppgifter. Du förväntas arbeta med både vuxna och barn.

Kvalifikationer

Leg. Tandhygienist. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du skall behärska svenska väl i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet med referens av tandvård av både vuxna och barn, men stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Det är önskvärt att du är trygg i din roll som tandhygienist, är förtroendeingivande och servicefokuserad. Bra kommunikation med patienter och trevligt bemötande är nödvändigt. God samarbetsförmåga med övriga kollegor är ett krav då delegering av arbetsuppgifter är en viktig del av arbetet på kliniken. Du bör dessutom kunna kombinera god kvalitet med god ekonomi.

Tillbaka till Lediga tjänster