en bild

Leg. Tandhygienist sökes till klinik i Falkenberg

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsteam Björkeborn.
Vi är en väletablerad centralt belägen tandvårdsklinik i Falkenberg med 4 behandlingsrum. Vi delar kliniken med tandvårdsteam Nyström enligt solo-group konceptet. På kliniken blir du kollega med 5 andra medarbetare som har jobbat ihop sedan en lång tid tillbaka. Vi är ett sammansvetsat gäng som månar om varandra och deltar på kurser ihop. Vi bedriver familjetandvård och barntandvård men erbjuder även implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Hög kvalitet, personligt bemötande och långsiktighet är våran ambition. Vi söker en kollega som delar vårt driv och intresse av att utveckla oss själva och verksamheten. Vi använder journalsystemet Frenda.

www.tandlakarebjorkeborn.se

Adress:
Holgersgatan 23, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara sedvanliga tandhygienistuppgifter. Du förväntas arbeta med både vuxna och barn.

Kvalifikationer

Leg. Tandhygienist. Även nyexaminerade är välkomna. Du skall behärska svenska väl i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet med referens av tandvård av både vuxna och barn, men stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Det är önskvärt att du är trygg i din roll som tandhygienist, är förtroendeingivande och servicefokuserad. Bra kommunikation med patienter och trevligt bemötande är nödvändigt. God samarbetsförmåga med övriga kollegor är ett krav då delegering av arbetsuppgifter är en viktig del av arbetet på kliniken. Du bör dessutom kunna kombinera god kvalitet med god ekonomi.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Heltid. Tillsvidare med Provanställning. Vi är öppna för diskussion om olika arbetsformer, tjänstegrad mm.

Vänligen bifoga CV med din ansökan via e-post.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Mikael Björkeborn

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mikael.bjorkeborn@ptj.se