en bild

Undersköterska JohannesVården, Göteborg

Information om arbetsplatsen

JohannesVården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten.
Mottagningen ligger i Johannesgården; i ett före detta kloster. En unik miljö med fräscha lokaler och stillsam atmosfär.
Vi är en mottagning i ständig utveckling med hög kompetens, stabil arbetsgrupp och god gemenskap. Drygt 6400 patienter är listade hos oss.
JohannesVården har såväl vårdcentral som bvc, rehabmottagning och mottagning för Ungas psykiska hälsa.
Om du vill bli en del av denna verksamhet och bidra till att skapa en vårdcentral i tiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Tjänsten är delad mellan laboratoriet och receptionen, med tyngdpunkt på laboratoriet. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på lab såsom provtagningar, assistera vid undersökningar och beställningar mm samt arbete i receptionen med mottagande av patienter, dokumenthantering mm.

Kvalifikationer

Undersköterska med erfarenhet från yrket inom primärvård eller akutsjukvård. Flexibilitet är nödvändigt då arbetsuppgifterna varierar och tempot ofta är högt. Personlig lämplighet är mycket viktig för oss.

Personliga egenskaper

Vi tänker oss att du är positiv, kompetent och professionell och att du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter och har god initiativförmåga.

Tillbaka till Lediga tjänster