en bild

Diabetessköterska / Distriktssköterska

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Odensvi Vårdcentral är en vårdcentral med alla professioner som skall finnas på en vårdcentral, totalt är vi 30 medarbetare. Från och med hösten kommer 6 ordinarie Allmänspecialister att finnas i verksamheten. Vi har ca 9000 listade patienter varav 400 har diabetes typ II.

Adress:
Odensviplatsen 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Ansvara för diabetiker, kalla till årliga kontroller, NDR registrering, såromläggningar. Triagering på vår lättakut, telefon rådgivning och webb baserade kontakter mm.

Kvalifikationer

Diabetessjuksköterska/ Distriktssköterska är ett plus men du som är Sjuksköterska med diabeteskompetens är välkommen att söka.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss.

Tillbaka till Lediga tjänster