en bild

Biomedicinsk analytiker

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center AB är en kombinerad mottagning för kardiologi och fysiologi. Tillsammans är vi ca 60 medarbetare, fördelat på kardiologer, kliniska fysiologer, sjuksköterskor, receptionister, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker samt MT/IT. Vi har ett nära samarbete över yrkesgrupperna och strävar alltid efter bästa omhändertagande av varje patient tillsammans.

Adress:
Kungsgatan 34, 7 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker på SHC jobbar du inom sektionen för klinisk fysiologi tillsammans med cirka 25 andra BMA. Inom sektionen utför vi flertalet undersökningar inom hjärta, kärl och lungdiagnostik.

Vi har en dynamisk arbetsmiljö där vi värdesätter variation i arbetsuppgifterna. Kvalitet och utveckling av verksamheten värdesätts högt och vi strävar efter BMA-svarsskrivning inom ett flertal metoder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete, framförallt inom ekokardiografi, då detta kommer att utgöra en stor del av dina arbetsuppgifter.

Du utrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska, och har god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett tydligt patientfokus och förmåga att arbeta självständigt. Du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot samtliga kollegor, är villig att samarbeta för att tillsammans lösa arbetsdagens uppgifter och känner ett ansvarstagande för den gemensamma arbetsmiljön.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster