en bild

Sjuksköterska till resurspool

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A Bemanning är vår nya resurspool.Vi söker dig sjuksköterska för längre och kortare uppdrag.Vi kan matcha bemanningsföretagens villkor men med bättre utvecklingsmöjligheter. Du kan själv välja att arbeta på Dalen och Handen geriatriken eller ett palliativt verksamhetsområde eller du kan arbeta i hela bolaget. Hos oss är medarbetaren viktig, det är medarbetarna som vet vad som är bäst för patienter/anhöriga och i arbetsmiljön. Nya idéer kan realiseras och man har goda möjligheter att påverka inom hela bolaget. Vi erbjuder en ny tjänst med stor möjlighet till egen påverkan på arbetssätt och att ta goda exempel till vara. Bolaget är ett lättrörligt och prestigelöst med god arbetsmiljö och en god kompisanda. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom geriatrisk avdelning eller den palliativa och avancerade hemsjukvården. Dag/kvälls och helgtjänstgörning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och/eller palliativ vård. Vi ser gärna att du har specialistkompetens. Är du inte specialist, ser vi gärna att du har haft en eller fler ansvarsområden som du har lite mer kompetens inom. Har du någon form av handledarutbildning är det meriterande, då vi ser det som ett stöd på enheterna i att förmedla goda exempel mellan enheter.

Du har god datavana generellt och det är meriterande med erfarenhet från TakeCare då vi nyttjar det som journalsystem. Du tycker att teknik är roligt och ser positivt på teknikutvecklingen inom hälso- & sjukvård. Du har goda MTA-kunskaper, då vi har mycket teknikstöd i vår vardag. Har du erfarenhet av STELPA/SwipeCare är det meriterande. Du har mycket god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet. Kanske är du idag anställd i ett bemanningsföretag, men vill kombinera flexibiliteten med utveckling av hälso- och sjukvården i större utsträckning. Eller så vill du arbeta i ett bolag i framkant.

Du kan arbeta självständigt, är strukturerad, har god förmåga att prioritera och fatta självständiga beslut. Din förmåga att skapa relationer på kort och lång sikt märks i ditt sätt att interagera med patienter/anhöriga och kollegor. Du uppleves som inlyssnande och ansvarfull. Du kan snabbt förhålla dig till nya förutsättningar och rutiner och ser förändringar som en del av verksamhetsutveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster