en bild

TANDSKÖTERSKA, VALLENTUNA CENTRUM

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är en väletablerad klinik i nya fräscha, moderna lokaler i Vallentuna Centrum.
Vårt team består av två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är allmäntandvård, dentoalveolär kirurgi, implantat kirurgi. ALMA journal, digital rtg, panorama digital rtg.
Vi erbjuder dig bra arbetstider, kompetensutveckling, friskvårdsersättning etc.

Adress:
Centralvägen 9, Vallentuna, Vallentuna, Stockholms län

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter: assistans, administration/inköp,receptionsarbete och sterilarbete. Assistans i dentoalveolär kirurgi och implantat kirurgi.

Kvalifikationer

Krav:Tandsköterskeutbildning. Några års erfarenhet gärna utbildning/erfarenhet eller intresse i dentoalveolär och implantatkirurgi önskas och är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är seriös ansvarsfull med god samarbetsförmåga.
Glad, vänlig och engagerad.
Mycket god kommunikationsförmåga är ett krav.

Tillbaka till Lediga tjänster