en bild

Tandhygienist sökes / Vänersborg

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi arbetar i en klinik i Vänersborgs centrum med goda förbindelser och trevlig omgivning.
Vi arbetar med all typ av allmäntandvård.
Vår vision innebär att varje enskild patient ska få den bästa möjliga tandvård och bästa möjliga omhändertagandet i varje situation. Vi ska ge och upprätthålla en god munhälsa åt alla våra patienter.
På plats kommer du möta 5 glada medarbetare varav 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en receptionist.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Sundsgatan 12, Vänersborg

Arbetsuppgifter

Det här får du arbeta med:
Du utför all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför sterilarbete och assistans kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker nu tandhygienist på 50%-75% arbetstid
Kvalifikationer: Utbildad tandhygienist
Då vi har stort fokus på bemötande och kommunikation är det därför av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas hos oss:
Du är en omtyckt kollega som bidrar till en positiv stämning på kliniken. Din förmåga att samarbeta med alla typer av personer skapar goda resultat för klienten. Du ska tycka om att arbeta självständigt, och du ska ha lätt för att sätta ditt eget arbete i det större perspektivet. Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta. I det kliniska arbetet behandlar du vuxen och barnpatienter. Som tandhygienist arbetar du ensam på rum men du är en viktig del i teamet på kliniken och
vi hoppas att du bidrar mycket på våra möten.
Viktigast av allt är att du har ett härligt driv, är glad och positiv med en ödmjuk inställning!

Tillbaka till Lediga tjänster