en bild

Legitimerad Tandläkare - Vikariat

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Stortorgets Tandläkargrupp ingår i Praktikertjänsts koncern. Vi är en klinik med 3 allmäntandläkare, 1 tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi har en specialisttandläkare som är knuten till vår verksamhet. Vi utför nästan alla behandlingar, från allmäntandvård till avancerade implantat- och protetikbehandlingar. Journalprogrammet som vi arbetar i heter Carita.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Du kommer att möta patienter i alla åldrar och med olika munhygieniska besvär. Du erbjuds att delta i planering av organisationen och får ansvar att tillsammans med vårt befintliga team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist säkra och utveckla vår kvalitativa tandvårdsstandard. Du förväntas ta en aktiv roll i arbetet med att kvalitetssäkra klinikens arbete och utbud.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare.
Du får gärna ha ett särskilt intresse av protetik och en stark känsla för estetik.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och strukturerat med goda resultat. Du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård, samtidigt som du är en trevlig kollega att ha i teamet.
Vi strävar efter att alltid skapa en positiv tandläkarupplevelse för patienten varför ödmjukhet och lyhördhet är viktiga egenskaper för oss.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift, är ett krav.

Tillbaka till Lediga tjänster