en bild

Tandläkare

Information om arbetsplatsen

Vi vill vara och är en personlig mottagning med nära till skratt och tätt samarbete. Vi arbetar i en modern klinik i Huddinge centrum med goda förbindelser och trevlig omgivning.
Vi har en digitaliserad Adderamottagning med 8 behandlingsrum, generösa ytor samt panoramaröntgen.
Vi arbetar med i princip all typ av allmäntandvård.
Vår vision innebär att varje enskild patient ska få den bästa möjliga tandvård och bästa möjliga omhändertagandet i varje situation. Vi ska ge och hjälpa till att upprätthålla en god munhälsa åt alla våra patienter.
På plats kommer du möta 11 glada medarbetare varav 4 tandläkare, 2
specialisttandläkare, 2 tandhygienister, 4 tandsköterskor och en receptionist.

Adress:
Forellvägen 14 1tr, Huddinge

Arbetsuppgifter

Du utför all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandläkarens kompetensområde.

Kvalifikationer

Utbildad tandläkare med minst 3 års erfarenhet.
Då vi har stort fokus på bemötande och kommunikation är det därför av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.
Grundläggande kunskaper i databaserade journalsystem är ett krav då vi arbetar med FRENDA som är ett webbaserat journalsystem.
Ett plus med grundläggande kunskaper i och erfarenhet av Office-paketet.
Vi söker dig som:
Vill arbeta på en modern klinik och som stimuleras av att arbeta tillsammans med sina kollegor.
Är en blivande nyckelperson i vår strävan att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande tandvård. Vi har stort fokus på den parodontala och protetiska vården.
Är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper och som gärna bidrar där det behövs.
Gillar att arbeta flexibelt och med en hög servicegrad till kollegor och våra kunder.

Personliga egenskaper

Du är en omtyckt kollega som bidrar till en positiv stämning på kliniken. Din förmåga att samarbeta med alla typer av personer skapar goda resultat för klienten. Du tycker också om att arbeta självständigt, och du har lätt för att sätta ditt eget arbete i det större perspektivet. Du skapar god struktur i ditt arbete och på så sätt säkerställer kvaliét i allt du gör. Ser du förbättringspotential i arbetssätt och rutiner kommer du ofta med förslag på nya idéer.
I det kliniska arbetet behandlar du vuxen och barnpatienter. Som tandläkare arbetar du i team med sköterska på rum men du är en viktig del i det stora teamet på kliniken och vi hoppas att du bidrar mycket på våra möten.
Du kommer att arbeta nära resten av teamet och du kommer att få en betydelsefull roll med täta kontakter mellan hygienist, oss andra tandläkare och specialister i parodontologi och kirurgi.
Viktigast av allt är att du har ett härlig driv, är glad och positiv med en ödmjuk inställning!

Tillbaka till Lediga tjänster