en bild

Är Du vår nya Specialist i Allmänmedicin?

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Läkarhuset Vårdcentral ligger centralt i Göteborg och vi söker Dig med god medicinsk kompetens och glädje i att vara med och bygga en god framtid för verksamheten.
Mottagningen har vårdavtal vårdcentral och rehab, vilket gör att vi kan erbjuda ett multiprofessionellt omhändertagande och teamarbete kring de patienter som behöver både vård och rehabilitering.
Mottagningen har en god medicinsk kvalitet och omsorg om patienten.
Vi har bra rutiner för förskrivning av beroendeframkallande läkemedel och sjukskrivningar. Vi har ett psykosocialt team bland annat med psykolog, rehabkoordinator och vårdsamordnare vid psykisk ohälsa.
I personalgruppen råder en god stämning, framåtanda och glädje, välkommen att bli en del av oss!

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare i Allmänmedicin arbetar du med patienter i alla åldrar, och olika sökorsaker. Du arbetar i nära samarbete med mottagningens sjuksköterskor och undersköterska och behöver kunna växla mellan planerade och akuta patienter. Vi önskar att i framtiden kunna öppna BVC, kanske det är något som passar dig? Det vore också önskvärt med handledningsfunktion för en kommande kollega. Framförallt så tror vi på att få jobba med de uppgifter som man glädjs i och kommer vara lyhörd för dina önskemål, likaså om det finns önskemål om deltidsarbete.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har arbetslivserfarenhet och en längtan efter att få komma till en ny arbetsplats för att stanna. Vi är en mindre personalgrupp och ditt personliga engagemang för patienter och kollegor är av värde.

Personliga egenskaper

Vi ser fram emot att få Dig som ser möjligheter, är trygg som person och har en god medicinsk kompetens i vårt arbetslag. Det finns goda möjligheter till att skapa en bra framtid för dig inom verksamheten och det kan bli aktuellt att bli en del i ledningsgruppen om du bedöms lämplig efter en tid.

Tillbaka till Lediga tjänster