en bild

Är Du vår nya arbetsterapeut?

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi kan nu erbjuda arbetsterapeuttjänst på Läkarhuset rehabmottagning i centrala Göteborg och om intresse finns delas gärna tjänsten med JohannesVården rehabmottagning, Västra Frölunda. Båda mottagningarna är mindre varav en delad tjänst är lämpligt, på JohannesVården finns idag en arbetsterapeutkollega.

Båda mottagningen har vårdavtal vårdcentral och rehab, vilket gör att vi kan erbjuda ett multiprofessionellt omhändertagande och teamarbete kring de patienter som behöver det.

JohannesVården och Läkarhuset är två verksamheter inom Praktikertjänst, professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheterna.
Båda mottagningarna är mindre och en god stämning, framåtanda samt glädje är egenskaper som väl beskriver båda arbetslagen.

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i vårdval rehab möter du alla åldrar och många olika sökorsaker. Vi bedriver första linjens vård och därför är det en naturlig del att du som arbetsterapeut tar nya patienter för bedömning, ibland fortsätter du med behandling, men ibland kanske hänvisar vidare till annan profession. Du arbetar i nära samarbete med mottagningens fysioterapeuter, men även vårdcentralens läkare, sjuksköterskor och psykologer.

Kvalifikationer

Vi söker nu en arbetsterapeut med primärvårdsvana och gärna med handledarutbildning som vill arbeta hos oss. Vi är en mindre personalgrupp och ditt personliga engagemang för patienter och kollegor är av värde. Har du intresse eller engagemang för att hjälpa patienter åter i arbete vid sjukskrivning, så finns möjligheten att gå in i funktion som rehabkoordinator.

Personliga egenskaper

Vi ser fram emot att få Dig som ser möjligheter, är trygg som person och har ett professionellt mottagande av patienten.

Tillbaka till Lediga tjänster