en bild

ST-läkare/ vik leg läkare

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken är en vårdcentral centralt beläget i Falkenberg och som ingår i Vårdval Halland och servar idag ca 8300 listade. Vi är ca 30 medarbetare på enheten och har ett väl fungerande teamarbete. Vi arbetar för en hög kvalité och tillgänglighet utifrån patientens behov.
På enheten är vi väl försedda med specialister som alla är handledarutbildade för en positiv utbildningsmiljö.

Adress:
Holgersgatan 25, Falkenberg

Arbetsuppgifter

ST-läkare i allmänmedicin

Kvalifikationer

Leg läkare med stort intresse för primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, ödmjuk och intresserad av att utvecklas till en kunnig allmänspecialist. Vi sätter stort värde i teamarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster