en bild

DISTRIKTSLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL LIDKÖPING

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköping är en lugn och trygg kommun med välfungerande barnomsorg, skola och gymnasium.
Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi-Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9000, med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.
Hamnstaden har idag 41 anställda. Fyra distriktsläkare, 4 ST-läkare och 1-2 AT-läkare. Förutom läkarmottagning och distriktssköterskemottagning finns här mottagningar för BVC, Hypertoni, och Astma/Kol och. Vi erbjuder även rökavvänjning. Totalt arbetar idag 7 distriktssköterskor och 4 sjuksköterskor här. Två kuratorer arbetar med psykisk ohälsa och vi har en psykolog knuten till oss. Här finns även en rehab koordinator. Hamnstaden har ett eget laboratorium. Vi arbetar för att alla våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och en rimlig arbetsbelastning för att kunna erbjuda bästa möjliga vård och omsorg till våra patienter.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, en del av läkarna rondar även de äldreboenden som är knutna till oss, idag tre stycken. Vi dokumenterar i CGM journal 4 och arbetar efter REK-listan.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera.
Vi ser gärna att du är en person som flexibel har god samarbetsförmåga och bidrar till en god arbetsmiljö.

Tillbaka till Lediga tjänster