en bild

Psykolog eller Psykoterapeut

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en populär vårdcentral med ca 17 200 listade patienter. Vi som arbetar tillsammans är ca 70 personer och rent geografiskt ligger vi ett stenkast från havet. Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård.
Samtalsteamet består i dagsläget av en psykoterapeut och tre kuratorer. Då vårdcentralen sedan länge sett värdet av psykologisk behandling, erbjuder vi i dagsläget ett brett utbud av KBT-inriktade insatser.
Tillsammans jobbar vi hela tiden med att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och är därför väl insatta i verksamheten. Detta medför snabba beslutsvägar och god möjlighet att påverka verksamheten till det bättre.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depressions- och ångesttillstånd, stressrelaterad ohälsa, psykosocial ohälsa, smärtproblematik, krishantering och PTSD. Som anställd i vårt samtalsteam kommer du att utföra kvalificerade bedömningar och behandlingar både i grupp, individuellt samt i föreläsningsform. I arbetet ingår också telefonrådgivning samt att arbeta med förebyggande insatser. Vi deltar också i rehabprocessen för återgång i arbete. Vi samverkar med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten.

Vi är måna om våra medarbetare. Vi erbjuder gedigen handledning från Psykologpartners. Det finns även goda möjligheter till fortbildning och att påverka sitt eget arbetsschema. Nyligen har vi infört möjligheten att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog eller psykoterapeut.
Erfarenhet av arbete inom primärvården, klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling och erfarenhet av gruppbehandling är meriterande. KBT kompetens samt kompetens inom diagnostik är önskvärt. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Nyfiken på hur framtidens vårdcentral ska hantera psykosocial ohälsa. Lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Prestigelöshet i din yrkesroll. Intresse och engagemang för att förändra arbetssättet i förhållande till vårdcentralens och samhällets utveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster