en bild

Tandsköterska

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

På praktiken arbetar två tandläkare, två hygienister, tre tandsköterskor. Vårt team består av en tandläkare, 1,5 hygienist och en tandsköterska. Vi söker nu ytterligare en tandsköterska och ser fram emot att få träffa dig!

Adress:
Fridhemsvägen 8, Hus 5, Vån 4, Ronneby

Arbetsuppgifter

Assistans, sterilarbete, profylax, röntgen, anestesi och administration. På sikt vill vi utveckla ett delegerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska. God erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska vara glad, positiv, noggrann och ansvarstagande. Gärna van att arbeta självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster