en bild

Vikariat Sjuksköterska 100%

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Dalens Vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral som drivs i Praktikertjänst regi. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor,psykologer, kurator samt administrativ personal, sammanlagt ca 35 personer. Vi har ca 16.500 listade patienter.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral med telefonrådgivning genom Flexitid, provtagning för snabbanalyser samt egna bedömningar av patienter som söker på vårdcentralen. Dokumentation sker i TC

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård och mottagningsarbete önskvärt

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på god sammarbetsförmåga, engagemang samt förmågan att göra egna bedömningar i telefon och vid patientkontakt på vårdcentralen.

Tillbaka till Lediga tjänster