en bild

Specialist i allmänmedicin till populär VC

Information om arbetsplatsen

Östra vårdcentralen är en väletablerad mottagning med låg personalomsättning och mycket skratt och arbetsglädje.
Vårdcentralen ligger i fräscha nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset i norra Upplands Väsby; här finns röntgen, lab och andra mottagningar i samma byggnad. Vackra naturomgivningar bjuder in till fina promenader. Närhet till Arlanda! Fri parkering! Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag samt fri sjukvård (läkarbesök + mediciner)

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Du jobbar självständigt och med hög medicinsk kompetens med sedvanliga allmänmedicinska uppgifter där både akuta bedömningar och bokade uppföljningar av patienter ingår. Du har ett nära samarbete med mottagningssköterskor samt distriktssköterskor och sköterskor i hemsjukvården, du gör hembesök efter behov. Handledning av medicinekandidater samt ST-läkare ingår. Det finns utrymme för sidouppdrag, både medicinska och administrativa efter intresse och behov. På sikt finns det möjlighet att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Ytterligare specialistkompetens är meriterande. Du ska ha jobbat på svensk vårdcentral i minst ett par år. Goda kunskaper om vårdval Stockholm samt journalsystemet Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är kreativ och gillar att tänka utanför boxen.

Tillbaka till Lediga tjänster